Nosotros

Nosotros

Barleigh Ellis, un agent immobiliari de primer nivell especialitzat en la restauració de terrenys exclusius i finques d'una cartera immobiliària en venda i lloguer al llarg de la costa mediterrània espanyola a Barcelona, ​​Sitges, Castelldefels, Gavà, Sant Pere de Ribes i Olivella.

Vam reunir més de 20 anys d'experiència professional dedicada a servir els clients amb el màxim enfocament ètic quan necessiten assessorament legal, arquitectònic, de construcció i de reubicació com a testimoni de la nostra capacitat de proporcionar un servei prioritari per a venedors i compradors provinents de racons exuberants de l' món.

Per obtenir assessorament professional per llogar una propietat allistada o realitzar una inversió immobiliària a Barcelona, ​​us convidem cordialment a posar-se en contacte amb nosaltres per reservar una cita amb mi personalment o qualsevol dels nostres agents especialitzats.

És la nostra manera d'estar al teu costat des del principi d'un viatge a una vida extraordinària.

 

Ronei Kolesny
CEO

(0) (0)
+34936843847 +34657271220
Nuestro sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia de usuario. Al utilizar el sitio web, confirma que acepta el uso de cookies de acuerdo con nuestra política de privacidad.   Conozca más